Aamulehdessä oli iso juttu kännyköistä vanhuksille. Iäkkäät ihmiset eivät halua monimutkaisia kännyköitä, van sellaisia, joissa on perustarpeet, iso näyttö, isot näppäimet ja selkeä valikko. Firmat eivät halua tehdä sellaisia, koska heidän mukaansa vanhukset kuitenkin haluavat kaikkea krääsää siinä kuin nuoremmatkin (kun heidät vain saataisiin tajuamaan se) ja lapset joka tapauksessa lahjoittavat vanhuksille vanhentuneet kännykkänsä. Afrikan ja Aasian markkinoille tehdään helppoja malleja, mutta ei Suomeen.
Poliisit myyvät huutokaupoissaan hukattuja kännyköitä säkkikaupalla, liikkeet eivät mielellään ota vastaan vanhentuneita malleja edes vaihdossa. Joku vapaaehtoistoiminnasta innostunut tai pikku liikeideaa kaipaava voisi ostaa huutokaupasta ja keräillä liikkeistä perusmalleja, katso, että ne toimivat ja panna sen jälkeen markkinat johonkin Mummon Kammariin tai muihin vastaaviin: kännykkämarkkinat, tarjolla kahvia ja pullaa, käytössä opastetaan, halpoja malleja, 5-10 euroa kappale. Voisi jopa ostaa niitä Afrikan malleja ja tuoda ne takaisin myytäväksi. Tekisi hyvää ja saisi ehkä vähän pennosiakin.,Löytyisi markkinarako.
Aikoinaan työssäni, toimiessani muun ohella työsuojeluvastaavana, vaadin naisillekin työkenkiä. Herrat nauroivat. Pääluottamusmies lähti mukaan, saimme tarjouksia laitoskenkien valmistajilta, pidimme esittelyn. Kengät myivät kuin siimaa. Tavasta tuli jokavuotinen. Kun menin myöhemmin erääseen toiseen työpaikkaan, jossa oli jalkatyötä tekeviä naisia, siellä pidettiin kerran vuodessa tällainen myyntitilaisuus. Markkinarako oli, miehet vain eivät olleet uskoneet.