torstaina, joulukuuta 13, 2007

En pidä kenestäkään

Tänään en pidä kenestäkään. Taidan ruveta itkemään.

Menin omalääkärille maanantaina, koska olen alkanut saada migreenin tyyppisiä päänsärkyjä ja huolestuin (aloin jo ajatella, että ne viittaavat aivoverenkierohäiriöön - kampelamieheni sai sen tyypppisen, isoäitini sai niitä ja äitini kuoli niihin). Lääkäri mainitsi kampelamieheni ongelmiin, että kotisairaanhoitaja voi tulla kotikäynnille mukanaan mieslääkäri. Hänen mukaansa oikein mukava mieslääkäri. Hän neuvoi, että Internetistä löytyy. Yritin parhaani ja löysin kotisairaanhoitonumeron, jossa erittäin häijy ja töykeä täti sanoi ei tuntevansa mitään mieslääkäriä, ei voivansa kertoa mitään tuloaikaa, ei tarjoavansa mitään palvelua, ja että ehkä joskus viikkojen päästä saattaa ottaa yhteyttä.

Niinpä niin. Taidan sittenkin itkeä.

Luin uutisista, että Sauli Niinistö haluaa taas kerran leikata kirjastojen määrärahoja ja asettaa ne vastakkain vanhusten hoidon kanssa. Yritin kertoa hänelle, mitä mieltä olen hänen arvoistaan. Arvatkaa, miten onnistuu? Yrittäkääpä itse löytää Saulin sähköposti tai blogin (mikä vitsi!) palaute.

Itken jo.


4 Comments:

At 2:14 ip., Blogger Lankakomero said...

Taasko se Sauli on kirjastomäärärahojen kimpussa! Typerää vastakkainasettelua. Onnistuisko sauli.niinisto@eduskunta.fi?

 
At 2:48 ip., Anonymous Anonyymi said...

Tuo sähköposti luultavasti on periaatteessa toimiva. Mutta viestin esilukee avustaja, joka karsii niistä suurimman osan, joita Sauli ei ikinä näekään. Joten tämä kannattaa pitää mielessä, kun muotoilet viestiä. Miten tehdä siitä niin kiinnostava, että se läpäisee tämän seulan.

Ja kai olet kertonut lääkärillesi kokemuksesi kotisairaanhoidosta. Ettei lupaile ihmisille tyhjiä.

 
At 8:09 ip., Blogger Anna said...

voi itku. löysitkö edes sitä hyasinttia lopulta?

 
At 4:46 ip., Blogger Mette said...

Niinpä. Enpä löytänyt hyasinttia. Sen sijaan miestä hoitanut erikoislääkäri vastasi viestiin ja antoi hyviä neuvoja, joita voi ruveta noudattamaan ensi viikolla. Koskien minun hoitoani. Omaisen ei pidä päästää itseään palamaan puhki, on osattava olla itsekäs ja niin edelleen. Tuttua juttua, mutta käytännön toteutus usein pettää.

 

Lähetä kommentti

<< Home