perjantaina, syyskuuta 07, 2007

Amerikkalaisten arvostelusta

Tampereella on pidetty seminaaria, jota on seurattu Aamulehdessä. Siellä esitelmöijä toi seiin, että amerikkalaisia usein nykyään kohdellaan yhdestä puusta tehtyinä. Yritän aina muistaa, että Yhdysvallat on suuri maa.

Tämän päivän CNN kertoo niistä toisista amerikkalaisista. Pariskunta - 55 yhteistä vuotta - lähti erämaahan hirvijahtiin. Auto tarttui mutaan. He lähtivät hakemaan apua, mutta päättivät sitten, että vaimo palaa autolle ja mies jatkaa. Mies on 75-vuotias, vaimo 76 vuotta vanha. Mies tavoitti avun, mutta vaimoa ei löydetty. Nyt on kulunut 13 päivää ja perhe oli järjestämässä muistojumalanpalvelusta, kun vaimo löydettiin, hengissä, tajuissaan ja virkeänä. Hän oli pudonnut jostakin ja murtanut lonkkansa.

Uudisraivaajajuurta.

1 Comments:

At 12:15 ip., Blogger Mikko Lahti said...

Ihana selviytymistarina Mette.
Toivottavasti pariskunta elää onnellisina elämänsä loppuun asti.


Moni asia hämmästyttää,kummastuttaa pientä kulkijaa täällä kaaoksen keskellä.

Vai mitä arvelet lukija, jos sinun pääsi läpi työntyy puolen metrin mittainen ja 3,8cm halkaisijaltaan oleva poranterä? Silmästä sisään ja takaraivosta ulos. Selviääkö siitä hengissä tai aivovaurioitta?

Näin kävi amerikkalaiselle rakennustyöntekijä Ron Huntille ,joka kaatui tikkailta poranterään. Hän menetti silmänsä mutta ei henkeään.

”Seurasin kädelläni poranterää silmääni ja vein käden pääni taakse. Tunsin terän tulevan ulos takaraivostani. Kutakuinkin siinä vaiheessa iski shokki”, kertoi onnekas mies joka selvisi ilman minkäänlaisia aivovaurioita.

Ilttarissa näytettiin röntgenkuva miehen pääkallosta jonka pitkä poranterä oli lävistänyt.

Niinpä.Raamatun Kaikkivaltias Jumala tekee ihmeitä ilman määrää.
Ei tuotakaan ihmettä muuten voi ymmärtää.

Vaikka eihän ihmeitä juuri huomaa kun katselee monien nettipalstojen umpiluisia häirikkökirjoittajia. Joiden herjoista,kunnianloukkauksista ja vesityksistä allekirjoittanutkin kärsi kahdeksan vuotta.

Tuskin siellä pääkopassa kaikkien kohdalla mitään parantumista tapahtuisi vaikka pienempikin pora tekisi nuppiin ylimääräisen tuuletusaukon.

 

Lähetä kommentti

<< Home