maanantaina, elokuuta 20, 2007

Kissa vieköön

Minulla on sukset ristissä Sampo-pankin kanssa. Vingutan Visa Electron -korttia. Viime viikonloppuna tililtäni oli viety summa, jota en tunnusta. Kävin tänään pankissa keskustelemassa. Seistyäni jonossa masennuksiin asti (pankki on poistanut jonotusnumerot nopeuttaakseen palveluaikoja, sanoivat vanhat rouvat jonossa, vaikka asiointi ei siitä lyhene, vain jalat turpoavat) minulle kerrottiin, että kyseinen lasku koski tammikuuta.

Menin kotiin. Valitettavasti en ollut printannut tammikuussa tiliotettani (printti ei ollut yhteistyöhaluinen). Tutkin tilikirjanpitoani ja löysin kyseisen summan. On siis ilmeistä, että minua laskutetaan kahdesti.

Summa ei ole iso, mutta minulla lienee oikeus suivaantua? Visa Electron ei ole luottotili, joita kartan. Se ottaa siis tililtä rahan aina, kun sitä kassakoneelle näyttää. Näin ollen pidän outona, että pankin virkailija edes kehtaa esittää rahan menneen vasta nyt - elokuussa. Valitettavasti en voi todistaa arkistonumerolla, mutta tiedän totuuden ja seuraan tilannetta - seuraan tilannetta...