keskiviikkona, heinäkuuta 20, 2005

Etsintäkuulutus


Tunteeko joku?

Tunteeko joku näitä heppuja, erityisesti sitä, jolla on punainen pelipaita päällään? Kyseinen kaveri syyllistyi väkivallantekoon Tampereella Olavi Virran puistossa noin klo 15: 30 20/7. Vasemmanpuoleisen miekkosen nimi on luultavasti Jani Pulkkinen tai Pullinen. Punapaitainen ei esitellyt itseään, mutta hyökkäsi 60-vuotiaan sydänsairaan miehen kimppuun.

Minulla sattuu olemaan oma lehmä ojassa, koska kyseinen mies on aviomieheni ja kuva on ottamani. Mieheni ei syyllistynyt mihinkään sen pahempaan kuin kysymykseen "aiotteko kusta julkisella paikalla?"

Urheilupaitainen kävi kimppuun, sylki päälle, löi rintaan ( mikä sydänleikkauksen huomioon ottaen olisi voinut johtaa tapposyytteeseen) ja poltti tupakalla vaatteet pilalle. Vasemmanpuoleinen kävi minun kanssani nokkapokkaa, mutta ei ollut väkivaltainen. Poliisi on pannut haun päälle, mutta jos joku tuntee, niin olisi kiva tietää. Vaatteet on syytä korvata puhumattakaan siitä, että haluaisin henkilökohtaisesti vedellä jätkää korville.

2 Comments:

At 12:50 ip., Blogger Anna Amnell said...

Hyvää vointia sinulle ja miehellesi. Toivon, että pahoinpitelijä löydetään.

Väkivalta on tullut jokapäiväiseksi Suomessakin.

 
At 3:46 ip., Blogger tommi said...

Anteeksi vain, mutta tuo kommentti on aika uskomatonta paskaa!

Suomi on nimenomaan ollut huomattavasti muita teollisuusmaita väkivaltaisempi ja väkivalta erityisesti kadulla on jo pitkään vähentynyt. Joka kohta siis väärin.

Ymmärrän kyllä että ihmisiä pelotellaan että saadaan lehtiä myytyä ja sossutätejä palkattua, mutta että joku vielä uskookin.

 

Lähetä kommentti

<< Home