keskiviikkona, heinäkuuta 13, 2005

Elisa

Henkinen amputaatio

Olen aamusta asti kärsinyt henkisestä amputaatiosta. Elisan verkko ilmeisesti kaatui. Sähköpostiin ei päässyt käsiksi; hetkittäin näin, että 22 viestiä odotti, mutta ulos sain 3-4, ja nekin aina samat. Lopulta eivät tulleet nekään. Koetin Elisan sähköpostiluvun kautta. Se näytti tiedot ko. viesteistä, mutta ei antanut käsitellä niitä. Sitten oli tukossa itse Elisan sivut, ja vaihtelevat Internet-sivut. Palautetta ei saanut sisään.

Uskomattoman tuskallinen kokemus. Pistin kiukuspäissäni tekstiviestin sekä asiakas- että tekniseen tukeen. Viestin sisältö oli suunnilleen, ettei mitään anteeksi, vaan tukku rahaa. Kuten tavallista, kun ongelma näköjään itsestään selvisi, minua nolottaa herja. Herjatessa ei kyllä nolota yhtään. On sellainen "siitäpä saatte, skunkit!" -asenne.

Kuinka voi ihmispolo olla niin riippuvainen tekniikasta?
Hikistä hommaa
Onko kukaan yrittänyt panna tilastoa blogiin? Älkää yrittäkö. Mitkään tavalliset säännöt eivät toimi, eivät normaalit eivätkä HTML-ohjeet. Varsinainen saunan korvike, vihtana toimii se solmuruoska, jolla itseään piiskaa siitä, että on niin typerä, ettei ymmärrä luovuttaa. En uskalla katsoa kätteni töitä toista kertaa Mette-blogista, pelkään, että luvut ovat taas siirtyneet sijoiltaan. Huh!