torstaina, kesäkuuta 09, 2005

Rauhanomaista rinnakkaineloa

Rauhanomaista rinnakkaiseloa

Yleisönosastoissa paheksutaan usein rähjäisemmän kansanosan pesiytymistä kunnon ihmisten kulkuteille ja syytetään heitä kerjäämisestä, rähinöinnistä ja yleisestä häiriköinnistä. Tällaista saattaa tapahtua, en osaa sanoa. Tampereella kuitenkin sanotunkaltaisia yksilöitä näkee rautatieaseman puistossa, siinä, jonka keskellä on omituinen, ruma peltihäkkyrä, jonka väitetään olevan Olavi Virta. Tänäänkin, kun kuljin puiston läpi kauppaan, laskin kansoitetut penkit. Vastapäivään lukien niillä majaili seuraavanlaisia henkilöitä:

- kolme reppuselkäistä matkaavaa nuorta juomassa siideriä
- nukkuva mies
- kolme yllämainitun tyyppistä miestä kierrättämässä viinapulloa
- nuori nainen ja lastenvaunut
- kolme rähjäistä nuorta Grafen-oluttölkkien kanssa
- kaksi varttunutta naista ostoskasseineen

Yksikään penkkikunta ei häirinnyt toistaan. Kukaan ei huudellut viereisiin pöytiin eikä ohikulkijoille. Rauhanomaista rinnakkaiseloa.


Dianan munuainen puhuu

Francoise Gaellar, koulun sihteeri ranskalaisesta Espira de l'Aglyn kylästä, sai munuaissiirron kaksi päivää prinsessa Dianan kuoleman jälkeen. Hän väittää, että munuaissiirron jälkeen hän on huomannut käyttävänsä englanninkielisiä sanontoja. Hän sai voimakkaan tunteen, että munuaisen luovuttaja oli prinsessa Diana.

Mohamed Al Fayed, kuolleen Dodin isä, uskoo, että Dianan elimet on luovutettu, jotta estettäisiin kunnollinen ruumiinavaus. Mikään virallinen englantilainen taho ei suostu ottamaan kantaa. Pariisilainen elintenluovutusjärjestö sanoo, että Pariisissa luovutetut elimet päätyvät kaikki pariisilaisille, joita on tuhat jonossa jokaisena päivänä. La Pitie Salpetriere -sairaalan edustaja kiistää, että Dianan elimiä olisi luovutettu. Minä kummastelen, munuaisillako me kieliä puhumme.