torstaina, toukokuuta 26, 2005

Kääntäkää uusi lehti

Kääntäkää uusi lehti elämässä

Meidän uljas pääministerimme Matti Vanhanen on todella paneutunut hankkimaan ystäviä presidentinvaalikampanjalleen. Eilisissä uutisissa hän otti kantaa viimeaikaiseen tehtaiden lopetus- ja irtisanomisaaltoon.

Hän sanoi, että irtisanottujen, jotka ovat terveitä ja työikäisiä, on käännettävä uusi lehti elämässään. Mikä erinomainen ratkaisu. Leafin, Perloksen ja Wärtsilän - puhumattakaan muista - työntekijöiden ongelmat on ratkaistu. Kyseessä on pelkkä irtisanottujen asennevamma, joka korjaantuu, kunhan he muuttavat ajatusmaailmaansa. Tämän jälkeen Vanhanen voi huokaista ja mennä ratkomaan todella vaikeita ja tärkeitä ongelmia, kuten... kuten... no, kai hän jotakin keksii.


Washington Post

Suomalaisten tekninen ja koulutuksellinen etumatka on saanut Washington Post -lehden lähettämään kaksi toimittajaa Suomea kiertämään. He pitävät lehdessä päiväkirjaa maamme ominaispiirteistä. Päiväkirjaa saa myös kommentoida. Kommentit muodostavat oman, mielenkiintoisen lisänsä kuvauksiin. Kommentoijien joukosta tunnistin myös blogiystävämme Philin.


Päivän sitaatti

Three of four crinolined ladies can practically fill a modest drawing-room, and even the 'neat parloudmaid' covers more floor than a couple of plump men. But certainly one can detect signs of an increased freedom from household tasks in the fact that there are plenty of homes where the mistress, once fully rigged, can hardly squeeze her preposterous flounces down the kitchen stairs.
- Kellow Chesney: The Victorian Underworld