keskiviikkona, elokuuta 17, 2005

Rankkaa

Vintin siivoaminen

Rankimpia taloustekoja on varmaan vintin siivoaminen. Vielä rankemmaksi se käy, kun aviomies saa ideoita sen jälkeen, kun kaikki on pantu järjestykseen, ja ideat edellyttävät uuden mylläyksen (eli heitetäänpäs sentään kokonaan pois kaikki tuolit, jotka juuri vietiin ylös, ja tuodaan alas se pöytä, joka on täpötäyden komeron peräseinällä)

Vielä rankempaa on perunalaarin tyhjentäminen ylivuotisista perunoista, jotka ovat menneet haisevaksi mössöksi, mutta siihen tilanteeseen ei joudu kuin kerran elämässään. Siinä oppii kerrasta.


Lontoon ylireagointia

Kyllä meni lopullisesti Lontoon poliisin maine. Brasilialainen sähkömies, joka pumpattiin täyteen lyijyä, ei edes juossut. Hän juoksi vasta, kun juna tuli. Ehkä poliisi huuteli "Pysähtykää", ehkä ei, mutta viaton ihminen ei ota sellaisia huuteluja kuuleviin korviinsa, kun juna on juuri tulossa asemalle ja töihin on kiire. Ihmisen onnettomuus on, että näyttää pikkuisen joltakin toiselta ihmiseltä, jota epäillään - vain epäillään - jostakin. On maailma mallillaan, on.