torstaina, maaliskuuta 01, 2007

Coju & Cafe

Coju & Cafe näyttää tehneen vaikutuksen kävijöihin; siihen löytyy viitteitä sieltä sun täältä blogilandiasta. Kävin siellä tänään ostamassa vaniljateetä, koska Stockmann on sellaisen tuotteen tiputtanut valikoimistaan. Coju & Cafen tee on kalliimpaa, mutta mitäpä ei (ainakaan silloin tällöin) maksaisi hyvinvoinnistaan.

Liike on Tampereen Stockan kääntöpuolella. Putiikki on suoraan hippien kultaiselta ajalta. Täynnä nostalgista rojua ja krääsää, jossakin siellä kaman seassa on pari kahvilapöytää, tarkemmin tutkiessaan löytää myös hyllyjä, joilla on kahvia ja teetä, ja aurinkoinen, nuori emäntä, joka blogien mukaan kulkee nimellä Kati - en tehnyt sinunkauppoja. Juuri niitä liikkeitä, joihin kotiutuu kuin kissa, jos on aikaa eikä omista liikemiesajattelua.

Marilyn Monroe fan-klubi näyttää myös omineen paikan, ja Marilyniin ensimmäisenä silmä sisään mennessä osuukin. Katilla on myös hurmaava tapa sanoa, kun kysyy jotakin puuttuvaa: "Hyvä, kun sanoit, täytyy panna tilaukseen!" Juuri niin keskustelimme joskus ennen joulua vaniljateestä. Sen jälkeen en ole käynyt, ja nyt oli vaniljatee ilmaantunut.

Tällä kertaa mainitsin, että syksyllä oli vaniljaomenateetä; ensi kerralla varmasti on. En tiedä, lyövätkö tällaiset liikkeet leiville, mutta kaikille tulee hyvä mieli.