lauantaina, tammikuuta 06, 2007

Ihmeellinen mieheni

Joulukuussa sattui niin ikävästi, että taloyhtiössä oli sähköhäiriö. Kun se selkeni, meidän TV-digiboksi-video -yhdistelmästämme oli mennyt ääni. Kokeilimme kaikenlaista ja tuloksena oli, että digin kautta meillä oli kuva, mutta ei ääntä. Videon kautta oli ääni, mutta ei kuvaa eikä digikanavia, ja pelkällä TV:llä emme kokeilleetkaan - olisi pitänyt irroittaa liian monta johtoa. Digi oli laitteista vanhin, joten päättelimme, että se oli luopunut äänestään. Päätimme odottaa joulun jälkeisiä alennusmyyntejä ja tyytyä äänettömään kuvaan siihen asti.

Nyt on vielä täsmennettävä, että TV on aivan uusi ja mutkikas, video on jokseenkin käyttämätön ja mutkikas. Kaikissa kolmessa laitteessa on osittain päällekkäin meneviä säätöjä. Minä olen digiboksin asiantuntija. Mieheni on teknisissä laitteissa mallia kivikirves, mutta hänellä on ollut videoon jonkinlainen telepaattinen yhteys; kun hän esimerkiksi haluaa muuttaa kelloaikaa, hän käyttöohjeeseen kajoamatta tuijottaa videota ja mietiskelee ja sitten vain tekee jotakin ja - hops! Nyt eivät auttaneet kummankaan keinot.

Tänään mies tuli ja sanoi nähneensä yöllä unta yhdestä videon kaukosäätimen nappulasta. Niitä on siinä enemmän kuin avaruusaluksen ohjaamossa. Hän painoi tätä unennäkönsä nappulaa - ja ääni tuli! Olo oli suorastaan raamatullinen. Mies ei pysty mitenkään selittämään tätä. Hän vain näki unta siitä nappulasta.

Nyt kuuntelemme mainoksetkin silkasta onnesta.


1 Comments:

At 1:38 ip., Anonymous Anonyymi said...

Tekisin tilauksen mainioolle miehellesi:jospa hän ystävällisesti näkisi unessaan,mitä kaukosäätimen nappulaa pitää painaa,jotta ohjelmaan tulisi teksti AUTOMAATTISESTI,eikä vasta KAHDEN jokajumalankerta-tehtävän ohjelmoinnin jälkeen?

toivoo Soilikki

 

Lähetä kommentti

<< Home