perjantaina, marraskuuta 11, 2005

TV-ohjelmat

Televisioviikko

Viime viikolla oli Blogistanissa puhetta "vääristä televisonkatsojista" ja sen sellaisesta. Sain päähäni tilastoida, miten väärin meidän pikku ydinperheessämme televisiota viikon aikana katsellaan. Mukana listalla eivät ole ohjelmat, jotka vain pyörivät taustalla, vaan ohjelmat, joita todella katseltiin.

Ei taida olla meistä iloa mainostajille, eihän? Muu käytettävissä oleva aika meni lukemiseen, bloggaamiseen, taloustoimiin ja yleensä elämiseen.

Olisiko tästä meemiksi?

5 Comments:

At 11:45 ap., Blogger Räpätin said...

Saisiko tuohon vielä lisättyä, miltä kanavalta ohjelmat ovat tulleet? Vaikka intensiiviset katseluperiodinne ovat aika lyhyitä, kokonaiskatseluaikaa kertyy kuitenkin ihan kohtuullisesti. Taulukko havainnollistaa hyvin, miten televisio kuuluu olennaisena osana tavallisen ihmisen arkeen. Sitä ei itse välttämättä tiedosta, ennen kuin ryhtyy pitämään kirjaa tekemisistään. Maikkarin mainostajille teistä ei todellakaan ole paljon iloa.

 
At 6:16 ip., Blogger Mette said...

Hyppien digikanavalta toiselle. Piirretyt ja eläinsuojeluohjelmat TTV:n kanavavalikoimasta, MotoGP MTV+ -kanavalta.

 
At 7:29 ip., Blogger Perso said...

Nyt on helppo osallistua:
Mullan alla (MTV3) ja Uutisvuoto (YLE1) niinä viikkoina kun muistan.
Jos en muista, harvoin itkettää kuitenkaan.
:-D

 
At 7:05 ip., Blogger Naakka said...

Mielenkiintoinen yksityiskohta, että saatat katsoa useammankin uutislähetyksen päivän aikana! Minulle riittää yleensä maksimissaan yksi (Ylen pääuutiset); luen kylläkin aamulla lehden.

 
At 7:58 ap., Blogger Mette said...

Meidän perhe on uutisfriikkejä; luen uutisia myös Internetistä (useammasta eri lähteestä); mies pitää toista silmäänsä CNN:n uutisissa, joskaan ei niin intensiivisesti, että sen voisi laskea oikeaksi katseluksi. Yksi perustelu on se, että eri uutislähteistä ja eri aikoina tulee eri yksityiskohtia, ja niiden vertailu on kiinnostavaa.

 

Lähetä kommentti

<< Home