sunnuntaina, kesäkuuta 03, 2007

Työnjohtoa

Kampelamieheni päätti eilen kokeilla, oliko lääkäri oikeassa kieltäessään lääkkeiden ja oluen samanaikaisen käytön. Lääkäri oli oikeassa. Mies ei tänään näyttänyt kampelalta; hän näytti kolme päivää sitten kuolleelta kampelalta.

Katsoin hetken sopivaksi pestä parveke talven noesta ja liasta. Se oli niin mielenkiintoista puuhaa, että kampelani läpytteli ensin katsomaan päältä, sitten esittämään arvosteluja ja lopulta tarjoilemaan ehdotuksia. Lopetin homman. Hän kysyi, olenko lopettanut, ja osoitteli joitakin viiruja. Sanoin, että homma on tilapäisesti keskeytynyt työnjohdollisten ongelmien vuoksi.

Uskon vakaasti, että hän ei edes huomannut tulleensa nälvityksi. Hän jäi seisoskelemaan parvekkeelle ja tutkimaan hommaa vaihtelevista näkökulmista ja meni sitten takaisin sänkyyn.

Odotan sopivaa hetkeä, jolloin saan päättää, käytänkö Ajaxia vai Fairyä ja kuivaa, nihkeää vai märkää riepua.

2 Comments:

At 4:39 ip., Anonymous Anonyymi said...

En tiä, mutta tee jotain. "Aallokossa" -blogin kirjoittajan isä kärsi kauheista (lonkka?/iskias?)kivuista, masentui, lakkasi syömästä ja kuoli. Järkyttävää kuin mikä.

 
At 12:54 ip., Blogger Mette said...

Kiitos kommentista, sehän tässä riipiikin. Mies sai lääkäriltä määräyksen syödä voimajuomaa ruoan ohella. Alkoi syödä ja jätti oikeat ruoat kokonaan. Nyt kannan voimajuomia joka päivä. Minkä minä sille teen? Syön jo itsekin mielialalääkkeitä ja sain viimeksi tänään paniikkikohtauksen. Mielenterveysihmisen kanssa aloimme epäillä, että kyseessä on hidas itsemurha. Mitään syytä ei pitäisi olla - mies kertoo joka päivä rakastavansa minua, kaikki on ulkoisesti hyvin. On asunto, on vähän, mutta riittävästi rahaa. Häneltä puuttu ystäviä (minulla on), niitä ei saa postimyyntinä. Tämä on vakava ongelma, jolle en ole löytänyt ratkaisua.

 

Lähetä kommentti

<< Home