tiistaina, joulukuuta 13, 2005

Joulukuvien riesasta


Yritin tavattomalla raivolla etsiä sopivaa kuvaa Mummon Kammarin "Kammarin kuulumisiin" tekemääni joulujuttuun. Olisin tarvinnut "paimenet kedolla" -tyyppisen, mieluiten taidetyyppisen. Sitten laajensin hakua melkein mihin tahansa "pyhä yö", "Jeesuksen syntymä", "kuninkaiden kumarrus" -taideteokseen. Arvatkaapa, löytyikö mitään.

Sitten hain yleensä "christmas"-hakusanalla. Ei löytynyt vieläkään. Vasta "Christmas tree", Santa ja niin pois päin antoi tuloksia. Mihin on joulu menossa?

Tein itse karitsakuvan, joka on yllä. Hyvää joulua vain kaikille!

2 Comments:

At 11:44 ap., Anonymous Anonyymi said...

On eräs kuvapalvelu (CC-Art.com Bible Picture Gallery), josta saa kuvia uskonnosta, antiikin ja raamatun maiden historiasta ja luonnosta, samoin joitakin taidekuvia.
Siitä saa ilmaiseksi joitakin kuvia ja pienellä jäsenmaksulla mitä hyvänsä. Sieltä ei tule mitään roskapostia eikä mainoksia. Olen liittynyt "ainaisjäsneksi". (Sanottakoon, että useimmat nykyaikaiset kuvat ovat kauhean mauttomia, mutta jotkut hyvinkin hauskoja.) Pirkko

Myös Dover antaa näytekuvina joulukuvia

 
At 4:14 ip., Blogger Mette said...

Kiitos vinkistä. Olen joskus huutavassa hukassa, kun vapaaehtoiset haluavat väen vängällä kirjoittaa uskonnollisia runoja ja minun pitäisi ne kuvittaa. Loppuu mielikuvituskin - on vain tietty määrä tapoja käsitellä risti kauniiksi kuvaksi. Varsinkin, kun en itse ole erityisen uskonnollinen, mutta minulla on korkeat esteettiset vaatimukset. Kaikkeen sitä ihminen ryhtyykin.

 

Lähetä kommentti

<< Home