torstaina, elokuuta 04, 2005

Wycliffe

Jack Shepherd, joka esittää TV-sarjassa komisario Wycliffeä, kuoli vuonna 2002. Hän on näyttelijä, jonka olisin halunnut nähdä Adam Dalglieshin roolissa, jos P.D.Jamesin kirjoista koskaan olisi tehty täyspitkiä filmejä.

Pidän kovasti Wycliffestä, mutta P.D.Jamesin kirjoista vielä enemmän. Niistä olisi tullut upeita elokuvia, jos ohjaajaan ja roolien täyttöön olisi kiinnitetty riittävää huomiota. Englannissa riittää hyviä luonne-näyttelijöitä. Esimerkiksi kirja "Usko ja epäilys": autio meri, kirkkoympäristö, voimakkaita hahmoja ja Dalglieshin orastava rakkaustarina. Mikä elokuva siitä olisi tullutkaan!

2 Comments:

At 3:38 ip., Blogger Anna Amnell said...

Olen pitänyt kovasti Roy Marsdenista, joka on TV-sarjoissa Adam Dalglieshin roolissa.

 
At 8:56 ap., Blogger Mette said...

Jostakin syystä en ole nähnyt Roy Marsdenia, joten minun oli helppo sijoittaa Jack Shepherd rooliin. Yleensä on vaikea hyväksyä näyttelijää kirjaan, jonka on jo "sisäistänyt", mutta joskus se menee ihan nappiin. Esimerkkinä on näyttelijä, jonka nimeä en muista, mutta joka esiintyy Veli Cadfaelina. Hän olisi upea näyttelijä Rooman keisarina, mutta minun veli Cadfaelini on paljon maanläheisempi hahmo. Samaten en ole saanut makuani television "Ylpeys ja ennakkoluulo" -sarjaan, koska minun Elisabetini ei ole sellainen punaposkinen tyllerö. Sen sijaan filmin "Viisasteleva sydän" Anne on täysin oikea hahmo rooliinsa.

 

Lähetä kommentti

<< Home